Grafica & Design

11,90 EUR
cu TVA

Grafica & Design

Grafica & Design

- În mod firesc, lucrările comandate către noi, beneficiază de grafică gratuit. 

- Dar pentru lucrări mai ample cu un efect deosebit, de la care aşteptările sunt mari şi efectul asupra pieţei să fie maximizat, atunci apelăm la colaboratori externi pentru ca produsul / serviciul dvs. să aibă o grafică care să-l scoată în evidenţă. Toţi colaboratorii noştri sunt persoane cu studii superioare în domenile: Artă, Psihologie, Marketing. 

- Armonizarea pachetelor de lucrări / grafică şi punerea lor în operă se numeşte design publicitar. Mai clar, poziţionarea brandului / imaginii / publicităţii dvs. să fie amplasată vizibil şi corespunzător astfel încât consumatorul să fie înconjurat de informaţia transmisă dar fără să fie stresat sau agasat de mesaj.

- Vă putem prezenta în avans, forma aproximativ finală a lucrării comandate, pe suport digital sau printat. Vizualizând această prezentare puteţi aduce modificări în avans asupra produsului final, astfel încât să se plieze exact pe conceptul şi viziunea dvs.

NOTA:
- Toate serviciile comandate de Grafică şi Design personalizat au un tarif suplimentar începând de la 10 euro + TVA / oră.

Numai aşa investiţiile dvs. în imagine au un efect garantat şi aduc un plus de imagine şi de vânzări,
astfel consolidându-vă poziţia pe piaţă în defavoarea concurenţei !

Campaniile bine gândite de echipe de specialişti sunt în detrimentul concurenţei şi au efecte garantate în piaţă ! 

CPS 45

Fisa tehnica

Producator
Nasty Media srl

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password