Fisa de Contraceptie 22.49

Fisa de Contraceptie 22.49

2,62 EUR
cu TVA

Fisa de Contraceptie 22.49

Format
Suport

Fisa de Contraceptie 22.49

- Fişa de contracepţie va fi folosită de toţi furnizorii de servicii de planificare familială / sănătatea reproducerii – cabinete medicale individuale, cabinete medicale de familie, cabinete de planificare familială, cabinete de obstetrică ginecologie etc. – conform instrucţiunilor anexate.
- Fişa de contracepţie se va completa tuturor clientelor care solicită servicii de planificare familială, indiferent dacă sunt asigurate sau nu, atât celor care adoptă o metodă contraceptivă, cât şi celor care solicită consiliere în vederea adoptării unei metode contraceptive, indiferent de metoda aleasă. Fişa de contracepţie poate fi completată de medic şi/sau personal medical mediu, în conformitate cu instrucţiunile de completare a fişei de contracepţie.
- Completarea fişei de contracepţie este necesară pentru înregistrarea obiectivă a datelor clientei, care să facă dovada stării de sănătate în momentul iniţierii tratamentului şi pe parcursul lui, precum şi pentru documentarea atitudinii terapeutice adoptate faţă de clientă.
- La prima vizită se vor completa datele de identitate (coperta I ), datele anamnestice (coperta II) şi partea de consultaţii curente (coperta IV).
- Datele şi informaţiile conţinute în fişa de contracepţie sunt folosite pentru urmărirea evoluţiei clienţilor, pentru efectuarea de studii şi cercetări ştiinţifice specifice serviciilor de PF/SR, pentru completarea celorlalte formulare de raportare a serviciilor de PF/SR.

Format A4, prezentat sub formă de foi volante, set de 4 file (8 pagini), tipărit faţă-verso.
Format A3 pliat, prezentat sub formă de foi volante, set de 2 file (8 pagini), tipărit faţă-verso.

Se vinde ca top de 25 de seturi ! 
Preţul este pentru un top !

NOTA:
1 - Modelul din imagine are caracter informativ, tipărim pe bază de comandă după specificaţiile dvs. !
2 - Preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea comandată !

Formulare tipizate personalizate GRATUIT,

la fiecare comandă de minim 5 topuri din acelaşi model !

Med 22.49

Fisa tehnica

Producator
Nasty Media srl

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password